RUST, NATUUR EN PRIVACY.
GENIETEN VAN EEN WELVERDIENDE VAKANTIE!

Het bungalowpark 

Bungalowpark Sunclass Grandhan Durbuy ligt op een half uurtje rijden van de stad Luik, op 85 km van Maastricht, op 120 km van Brussel en op 175 km van Antwerpen. Bij de ingang van het bungalowpark vind u de receptie, waar u zich moet melden bij aankomst met de meldkaart. Hier spreekt men Nederlands en Frans. 

Sporten in het bungalowpark Ardennen

In het Sunclass bungalowpark is er voor jong en oud van alles te doen. Je kunt je uitleven tijdens een partijtje tennis, basketbal, voetbal, tafeltennis of volleybal, we hebben een indoor zwembad (met kinderbad) en er zijn twee speeltuinen voor de allerkleinsten. Kinderen en volwassenen zullen zich hier niet vervelen! 

Eten en drinken

In het restaurant “Au bon coeur” (of op het grote terras) kunt u gezellig bijkletsen en genieten van een hapje en/of een drankje, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of in het zwembad op enkele meters afstand.  

Voorzieningen op het park

In de algemene ruimtes vind u gratis WIFI, evenals in uw bungalow. Voor kleine boodschappen is er de minishop. Geen zin om te koken? Dan brengt het eetcafé wellicht de oplossing: op de kaart zijn zowel budgetvriendelijke snacks als een dagmenu te vinden. Bij het eetcafé is ook een wasserette en een afhaalfrituur. In de directe omgeving zijn diverse restaurants.

Volop genieten van de streek 

Bungalowpark Sunclass Durbuy biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde Ardennen vakantie in een buitengewone streek: vlakbij huis, maar toch helemaal anders!

Scroll naar beneden, naar de foto´s voor een korte impressie van het bungalowpark.

Direct de beschikbaarheid checken

Neem contact met ons op